Spröda LCHF-knäckebröd

Eftersom jag för tillfället bor hos mina föräldrar blir bakandet en smula LCHF-inspirerat, men vad gör väl det när det är så här gott. Mamma bakade de här knäckebröden för någon vecka sedan och de gick åt i ett nafs så jag provade att baka en ny sats idag. Superlätt och snabbt att röra ihop. Inget kvalande, bara att bre ut på plåten. Bröden blir spröda och lite som kex. Jättegoda med ett tjockt lager färskost på.
10 bröd
2 msk smör
½ dl krossade linfrön
½ dl mandelmjöl
1 msk sesamfrön
1 msk fiberhusk
2 ägg
½ tsk salt
Sätt ugnen på 150 grader.
Smält smöret.
Blanda alla ingredienser
Klicka ut 10 runda bröd på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut dem tunt, ca 3 mm. Det går lätt om man använder en bred kniv.
Grädda i ugnen i 20 min. Stäng av värmen och öppna luckan på glänt. Låt bröden stå rostas i 30 min.
Förvara bröden torrt och kallt.